dinsdag 22 oktober 2013

Joy Anna Thielemans nieuwkomer op 15 februari 2012 in 'Thuis'


Joy Anna Thielemans nieuwkomer op 15 februari 2012 in 'Thuis'

Op woensdag 15 februari doen twee nieuwe gezichten hun intrede in 'Thuis'. De jonge wervelwind Joy Anna Thielemans kruipt in de huid van de vijftienjarige Jana. Theater- en musicalactrice Gerdy Swennen neemt de rol van haar moeder Ellen op zich. Zij zullen allebei een langdurige gastrol vertolken in de populaire vrt-soap.

De vijftienjarige Jana en haar moeder Gerdy zullen in 'Thuis' het leventje van Tibo (Maxime De Winne) danig overhoop gooien. Op een gewone werkdag op de spoeddienst moet Tibo de verstuikte pols van Jana verzorgen. Hij kent Jana niet, maar zodra haar moeder Ellen opduikt, wordt duidelijk dat Tibo en Ellen elkaar wél kennen uit een ver verleden.

Tibo is helemaal in de war na de ontmoeting en dat hebben zowel Ellen als Jana gemerkt. Terwijl Jana achter de rug van haar moeder probeert te achterhalen hoe haar moeder Tibo precies kent, zoekt Ellen opnieuw contact met hem op. Ze onthult zijn grootste geheim …

Joy Anna Thielemans studeert momenteel communicatiemanagement/pr aan de Plantijn Hogeschool in Antwerpen, maar naast haar studie is ze volop bezig met acteren. In 2008 was ze te zien in de theaterproductie Naar Medeia van Zeven/Inne Goris en de laatste jaren duikt ze steeds vaker op in verschillende televisiereeksen. Zo was ze onlangs te zien in zowel Code 37 als Vermist.

Gerdy Swennen studeerde in 1995 af als meester in de Dramatische Kunst bij Studio Herman Teirlinck. Naast stemmenwerk en enkele gastrollen voor televisiereeksen (Heterdaad, Flikken, Spoed, Spring, Emma …) is Gerdy vooral actief in de theaterwereld.

Tibo van slag door twee vrouwen in 'Thuis'

Woensdag 15 februari 2012 is het dan zover: twee nieuwe gezichten doen hun intrede in Thuis. Joy Anna Thielemans (de vijftienjarige Jana) komt samen met Gerdy Swennen (haar moeder, Ellen) het rustige leventje van Tibo (Maxime De Winne) overhoop gooien. Jana snapt niet hoe haar moeder Tibo kent.

Ellen neemt contact op met Tibo en wil dat hij zijn grootste geheim onthult. Joy Anna Thielemans is een Antwerpse studente die eerder al gastrollen vertolkte in Code 37 en Vermist. Gerdy Swennen speelde enkele gastrollen in Flikken, Spoed en Spring, maar is bekender van het theater. Beide dames blijven een tijd lang in Thuis hangen.

Op vrijdag 31 mei werd de laatste aflevering van het ‘Thuis’-seizoen uitgezonden, wat betekent dat de acteurs en actrices deze zomer kunnen genieten van een welverdiende vakantie. TV Familie vroeg naar waar de bekende Vlamingen reizen en in wiens gezelschap.

De 20-jarige actrice Joy Anna Thielemans wil deze zomer een maand volop genieten. Ze plant een trip naar Londen en wil ook naar Bali. Ze weet niet waarom, maar heeft wel een sterk gevoel dat er naartoe moet. Met wie ze de reis zal maken, weet ze nog niet. Ze heeft nog niemand gevonden die het Indonesische eiland met haar wil verkennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten