vrijdag 7 november 2014

Joy Anna Thielemans naakt onder de douche in de Slimste Mens


Joy Anna Thielemans naakt onder de douche in de Slimste Mens

Wat doet Joy Anna Thielemans allemaal onder de douche? (video)


Eerst en vooral dat goddelijke lichaam van haar wassen natuurlijk, maar er is nog meer dat ze doet.

Zichzelf allerlei dingen afvragen bijvoorbeeld. Of mensen met dyslexie het wachtwoord van hun computer wel juist kunnen schrijven. Dan is er ook nog iets over de kleur van een doos en over het velletje van een zeemeermin.

De slotvraag kon niet uitblijven natuurlijk: wat doen mensen nog in de douche? En daarmee was meteen de volgende vraag gesteld in aflevering vijftien van 'De slimste mens'.

Woensdagavond was Cath Luyten nog blij dat ze mocht blijven, maar dat geluk was van korte duur. Zij moest in de finale de duimen leggen tegen Adil El Arbi. In de tweede video vind je een samenvatting van de beste fragmenten uit de aflevering van donderdag.

Zo maakte Joy Anna Thielemans haar opwachting in De Slimste Mens

'De tank was leeg. Ik zat zonder adrenaline'. Dat is de uitleg die Cath Luyten zelf geeft over haar vierde en laatste deelname aan 'De Slimste Mens ter Wereld. Cath zorgde woensdagavond nog voor dé verrassing door 'Mister Quiz' Bart De Pauw naar huis te spelen, maar kwam een dag later op geen enkel moment aan de bak en wordtelde nagenoeg de volledige quiz met een acuut gebrek aan spelseconden. Halfweg heeft ze zelfs maar 18 seconden over.

Sven De Leijer, al een eeuwigheid publieksopwarmer van 'De Slimste Mens' en de man die naar eigen zeggen totaal niet kan quizzen won het tv-spelletje. Cath Luyten werd in de finale moeiteloos aan de kant geschoven door verrassing Adil El Arbi.

In de vijftiende aflevering was vooral jurylid Bart Cannaert een aangename verrassing. Grappig, spitsvondig en alom aanwezig in het programma. Meer Cannaerts mag vanaf heden!

 Sven de Leijer verklapte dan weer een publiek geheim: VRT-journalist Rudi Vranckx heeft een relatie met Liesbeth Vrieleman, programmabaas bij VIER. Het telefoonnummer van Rudi (016-55.47.12, gedeclameerd door Herbert Flack) bestaat dan weer niet.

De leukste quotes

De Leijer (tegen Van Looy): 'Ik zou de Slimste Mens ter Wereld kunnen worden, maar dan zou ik me toch serieus vragen beginnen te stellen over het niveau van uw quiz. Ik ben alsbollut geen quizzer'.
De Leijer (over publieksopwarmer): 'Ik ga sowieso veel meeklappen en lachen met mijn eigen moppen.
De Leijer (in kostuum): 'Da's een aanrader. Gij hebt er ook veel, maar ik heb dit zelf gekocht en betaald. Da's echt wel iets anders'.
De Leijer (over de geluksbroek van Cath Luyten): 'Ik denk als ge die broek in warm water legt, dat je een serieuze bouillon kunt trekken'.
Adil El Arbi (over autorijden): 'Ik heb geen rijbewijs'. Cannaerts: 'Gewoon normaal doen op mijn fiets, geen nummerplaat, gewoon normaal'.
Bart Cannaerts (vertelt echt gebeurd verhaal: 'Een maat van mij was een oprit aan het aanleggen met kasseien. Hij had er wat te weinig. Twee straten verder waren zee en weg aan het aanleggen en daar lagen kasseien. Wij zijn 's nachts met een remorkske daar naartoe gegaan. Een paar kasseien dat kan geen kwaad. Echt gebeurd. Flikken erbij. Wat zijn we aan het doen mannen? Mijn vriend genial, wel we zijn thuis een oprit aan het aanleggen en we hadden wat kasseien te veel. Dus wij komen die hier bijleggen. Niks daarvan. Alles terug inladen'.
Cannaerts (over de lach van Erik): 'Het is precies of jij cavia's aan het doodknijpen zijt'.
Van Looy (tegen Cath): We hebben nu al goed gelachen, maar nu moet er iets gebeuren. Je hebt maar 47 seconden'.

Hilarisch moment
Vakjurylid Bruno Vanden Broecke ratelt over de kansen van Sven De Leijer, en spreekt sneller dan Sven: 'Als we alles zouden samentellen zou Sven alles-alles-alles moeten weten. Of zoals Philippe Geubels zou zeggen (zaagstemmetje) we-zullen-wel-zien'.
Cannaerts en Vanden Broecke scoren met liedjes waarin namen van Rode Duivels verborgen zitten.

 In de 15e aflevering van De Slimste Mens ter Wereld namen Cath Luyten en Adil El Arbi het op tegen nieuwkomer Sven de Leijer.

Ook Joy Anna Thielemans maakt haar optreden in De Slimste Mens ter Wereld. En wel vanonder de douche, gans bloot.

Kantelmomenten
1. Cath wint geen seconden in het openingspel en weet amper wat zinnigs te zeggen over Bolshakova.
2. Door gebrek aan tijd kan Cath Luyten nauwelijks meespelen in de puzzel.
3. Na de puzzelronde heeft De Leijer meer seconden dan de concurrenten samen.
4. Adil speelt een bijzondere straffe fotoronde.
5. Luyten panikeert tijdens de filmpjesronde en vergeet gemakkelijke antwoorden te geven.
6. Adil en Sven spelen beresterk, maar Sven wint nipt.
7. In het finalespel maakt Cath geen enkele kans tegen Adil, die nog 251 seconden overhoudt.

De eindstand (voor het finalespel)
1.    Sven De Leijer    465 seconden
2.    Adil El Arbi    413 seconden
3.    Cath Luyten    173 seconden

De stand
1.    Bart De Pauw    8 deelnames, 5 overwinningen
2.    Kirsten Lemaire    4 deelnames, 3 overwinningen
3.    Cath Luyten    4 deelnames, 2 overwinningen
4.    Marnix Peeters    4 deelnames, 1 overwinning
5.    Luc De Vos    4 deelnames, 1 overwinning
6.    Guillaume Van der Stighelen    4 deelnames, 0 overwinningen
7.    Wim Willaert    4 deelnames, 0 overwinningen

De nieuwkomer: Lucas Van den Eynde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten