dinsdag 17 juni 2014

Joy Anna Thielemans maakt Selfies in Hotel M van Marcel Vanthilt


Joy Anna Thielemans maakt Selfies in Hotel M van Marcel Vanthilt

Hotel M ontvangt dinsdag 'Thuis'-youngsters Joy Anna Thielemans en Mathias Vergels

De Selfies

De selfie is een wereldwijd fenomeen. En deze zomer gaat Hotel M dat fenomeen alleen maar groter maken. Met de hulp van De Selfies, vijf bekende sexy Vlaamse vrouwen die ons om beurt een korte inkijk geven in hun leven. Tijdens de eerste zes weken van Hotel M zijn dat actrice Joy-Anna Thielemans, journaliste Fatma Taspinar, tv-presentatrices Cath Luyten en Frieda Van Wijck, en realityster Olga Zelenko.


Dinsdag zijn het jonge 'Thuis'-duo Joy Anna Thielemans en Mathias Vergels en Marc Coucke de centrale gasten van Marcel.

Joy Anna en Mathias maken zich op voor de 'Thuis'-dag nu donderdag en de grote seizoensfinale op vrijdag.

Woensdag start de Baloise Belgium Tour in Lochristi. Dat is meteen ook het startschot van een drukke sportzomer voor Marc Coucke.

De show van Cavalia wordt verlengd wegens succes en dat zullen we geweten hebben. De acht afgetrainde acrobaten uit Guinea halen halsbrekende toeren uit op het Stationsplein.

Muziek krijg je van de winnaar van 'Belgium's Got Talent' Michael Lanzo. Hij brengt zijn single Vraag aan mij niet hoe.

Gisteren waren Hilde Crevits en Ben Weyts de centrale gasten van Marcel Vanthilt in de eerste aflevering van Hotel M. Vandaag schuiven het jonge Thuis-duo Joy Anna Thielemans en Mathias Vergels en Marc Coucke aan tafel bij Marcel.

Joy Anna en Mathias maken zich op voor de Thuis-dag nu donderdag en de grote seizoensfinale op vrijdag.

Vandaag start de Baloise Belgium Tour in Lochristi. Dat is meteen ook het startschot van een drukke sportzomer voor Marc Coucke. De show van Cavalia wordt verlengd wegens succes en dat zal Roeselare geweten hebben. De acht afgetrainde acrobaten uit Guinea halen halsbrekende toeren uit op het Stationsplein.

Muziek is er dankzij de winnaar van Belgium's got talent Michael Lanzo. Hij brengt zijn single Vraag aan mij niet hoe.

Vanaf vanavond sijpelt het zomerse vakantiegevoel stilaan binnen, want Marcel Vanthilt is helemaal klaar voor de aftrap van zijn zomertalkshow Hotel M, live vanuit hartje Roeselare. Zijn centrale gasten zijn Hilde Crevits en Ben Weyts. Hoe hebben beide politici de verkiezingen overleefd? En wat staat er nu te gebeuren?
Ook Olga Zelenko uit het Vier-programma The Sky is The Limit komt op bezoek bij Marcel. Zij veilt haar schilderij voor het goede doel. En Dirty Dancing komt een voorsmaakje geven van hun show volgende week in Brussel. Muzikale afsluiter is niemand minder dan Hooverphonic met hun nieuwe single Boomerang.

Gasten dinsdag 27 mei
Morgen zijn het jonge THUIS-duo Joy Anna Thielemans en Mathias Vergels en Marc Coucke de centrale gasten van Marcel. Joy Anna en Mathias maken zich op voor de THUIS-dag nu donderdag en de grote seizoensfinale op vrijdag. Morgen start de Baloise Belgium Tour in Lochristi. Dat is meteen ook het startschot van een drukke sportzomer voor Marc Coucke.

De show van Cavalia wordt verlengd wegens succes en dat zullen we geweten hebben. De acht afgetrainde acrobaten uit Guinea halen halsbrekende toeren uit op het Stationsplein. Muziek krijgen we van de winnaar van Belgium’s got talent Michael Lanzo. Hij brengt zijn single Vraag aan mij niet hoe.

Hotel M
Zomertalkshow met Marcel Vanthilt

Mojito. Macarena. Monokini. Elke mooie zomer begint met een M. Of de B van Bikini en Badpak. En daarom heet de nieuwe zomertalkshow van Eén gewoon Hotel M. Een show vol Mondige Mensen. Een Magnifieke quiz. Elke dag live Muziek. En natuurlijk Vanthilt Marcel!

Deze zomer duikt Marcel Vanthilt 11 weken lang live de Vlaamse huiskamers binnen. Van 26 mei tot 3 juli 2014 vanop het vernieuwde Stationsplein in Roeselare. En na de Ronde van Frankrijk, van 28 juli tot 31 augustus vanop het strand van Knokke-Heist.

Talk én quiz

Marcel zal deze zomer meer dan 200 gasten ontvangen. Nationale en internationale gasten, grote en kleine namen, bekende en onbekende gasten: Iedereen die deze zomer een sterk verhaal heeft of de actualiteit bepaalt, zit in Hotel M.

Maar Marcel praat deze zomer niet alleen met zijn gasten, hij quizt ook met hen. Elke avond nemen de twee hoofdgasten het tegen elkaar op in een quiz. Een quiz over de grote en kleine actualiteit van de dag én over elkaar. Wie lette het beste op, en wie weet het meest over zijn tegenstander? Wie het best scoort tijdens de quiz, mag helemaal op het einde van de show de M-vraag beantwoorden. En die vraag beslist wie de nu al felbegeerde M-trofee mee naar huis mag nemen.

De Selfies

Elke dag gooien wereldwijd miljoenen mensen een selfie online en delen ze één moment uit hun leven met de rest van de wereld. De selfie is een fenomeen. Deze zomer gaat Hotel M dat fenomeen alleen maar groter maken. Met de hulp van De Selfies, vijf bekende Vlaamse vrouwen die ons om beurt een korte inkijk geven in hun leven. Een moment van groot of klein geluk, van vreugde of ergernis, een moment dat zij graag met ons willen delen. Tijdens de eerste zes weken van Hotel M zijn De Selfies actrice Joy-Anna Thielemans, journaliste Fatma Taspinar, tv-presentatrices Cath Luyten en Frieda Van Wijck, en realityster Olga Zelenko.

Live Muziek

Naar jaarlijkse traditie wordt elke aflevering afgesloten met een live muzikale topact. Acts die elke avond het plein of strand in vuur en vlam zullen zetten. In de eerste week verwelkomt Hotel M in Roeselare Hooverphonic, Michael Lanzo ,The Sore Losers en Gers Pardoel.

De Hotel M-fotopaal

Iedereen is welkom in Hotel M! De uitzendingen zullen vanop het plein of op het strand te volgen zijn op een groot scherm en af en toe zijn er ook live-acts buiten. En je kan je bezoek aan Hotel M ook vereeuwigen. De hele zomer lang zal voor ons decor de Hotel M-fotopaal staan, waarmee iedereen een selfie, een foto van jezelf, kan nemen, die meteen op de Facebookpagina van Hotel M verschijnt. Elke dag zal ook één 'marselfie' bekroond worden met een exclusieve Hotel M-handdoek.

De selfies: vijf bekende topvrouwen
De selfies zijn een fenomeen. En dat fenomeen maakt 'Hotel M' deze zomer alleen maar groter.
Met de hulp van De Selfies, vijf bekende Vlaamse vrouwen die om de beurt een bewegende selfie met ons delen. Een korte inkijk in hun leven. Een moment van groot of klein geluk, van vreugde of ergernis, een moment dat zij graag met ons willen delen. Elke uitzending telt een selfie, een verrassende tranche de vie van anderhalve minuut.

En De Selfies in de eerste zes uitzendweken zijn actrice Joy Anna Thielemans, journaliste Fatma Taspinar, tv-presentatrices Cath Luyten en Frieda Van Wijck, en realityster Olga Zelenko.

Zo ging Joy Anna Thielemans een selfie maken van precies voor 50 euro te tanken.

Hotel M: de M in uw zoMer. Elke maandag tot donderdag en op zondag op Eén.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten