donderdag 13 maart 2014

Joy Anna Thielemans en Bartel van Riet uit elkaar


Joy Anna Thielemans en Bartel van Riet uit elkaar

Actrice Joy Anna Thielemans en tv-gezicht Bartel Van Riet zijn uit elkaar. Dat meldt de VRT in een persbericht.
'Joy Anna en Bartel zijn als vrienden en in goede verstandhouding uit elkaar gegaan', zegt de officiële mededeling. Allebei willen ze liever niet reageren op de breuk.

In augustus vorig jaar raakte bekend dat Joy Anna en Bartel een koppel waren. In december haalden ze nog het nieuws omdat Bartel twee maanden alleen door Italië ging trekken. 'Ik heb liever dat je zulke dingen doet dan dat je het niet doet omdat je een relatie hebt. Ik gun hem die reis', zei Joy Anna toen.

Toen Joy Anna Thielemans (21) en Bartel Van Riet (30) aankondigden dat ze een koppel waren was de verbazing groot. Maar de verbazing was nog groter toen ze twee weken geleden uit elkaar gingen. Toch blijft Joy Anna niet bij de pakken zitten.


Een van de meest besproken koppels van Vlaanderen is niet meer. "Joy Anna en Bartel zijn als vrienden en in goede verstandhouding uit elkaar gegaan. Beiden wensen hier verder niet op te reageren", klonk het bij vrt twee weken geleden.

Maar dat laat Joy Anna niet aan haar hartje komen. Zo besloot ze, samen met haar vriendin en 'Thuis'-collega Moora Vander Veken, een weekje vakantie in te lassen. " Ik was een van de eerste die het nieuws wist. Joy belde mij maar ik was op de moment in Berlijn en dat vond ik wel erg. Ik heb haar toen ook gezegd dat we er tussenuit moesten knijpen zodat ze haar gedachten wat kon verzetten", zo zegt Moora in TV Familie. Met succes, want Joy Anna Thielemans post geregeld vrolijke foto's op haar sociale media. Dus met haar liefdesverdriet komt het wel goed.

In de zomer van vorig jaar raakte bekend dat de "Thuis"-actrice Joy Anna Thielemans een koppel vormde met de presentator van onder andere "Groenland" en "De baard van Bartel".